SrpskiEnglishΕλληνικάRomânăРусский

Calitate

Angajamentul faţă de obiectivele şi de calitate

"ALATNICA BAROVIĆ" d.o.o. în mod constant investiţiile în dezvoltarea şi modernizarea proceselor tehnologice, echipamente şi personal, care afectează creşterea constantă a calităţii. În ianuarie 2008. am introdus un sistem integrat de standarde de management al calitatii JUS ISO 9001:2000, în luna iunie 2009. CE semn. Sistemul de certificare a calităţii a fost realizat de compania de renume internaţional de certificare SGS Societe Generale de Surveillane, şi CE semn TÜV SÜD. Recertificarea sistemului de management al calităţii a avut loc în ianuarie 2011. ani, cu un nou certificat se obţine pentru ISO 9001:2008 pentru o perioadă de trei ani.

"ALATNICA BAROVIĆ" d.o.o. Având în vedere că un sistem de calitate certificat dovada capacităţii de a oferi clienţilor servicii şi produse de calitate, şi că cele mai bune strategii privind calitatea îmbunătăţirea organizării. Sistemul de gestionare a fost evaluat şi certificate ca îndeplinind cerinţele pentru "Proiectarea şi producţia de maşini şi piese de schimb pentru metal metoda deformare plastica". Sistemul de certificare a calităţii a fost realizat de compania de renume internaţional de certificare SGS Societe Generale de Surveillane.

Sistem de management al calităţii include un proces extrem de dinamic şi de viaţă bazat pe îmbunătăţirea continuă şi îmbunătăţirea satisfacţie a utilizatorilor şi motivaţie, precum şi toţi angajaţii. De certificare pentru a obţine un certificat în orice moment, ştiu cine, cum, când şi în cazul în care îşi desfăşoară activităţi legate de funcţionarea optimă a sistemului de afaceri pentru a asigura calitatea.

Este, de asemenea fundamentul politicii noastre de afaceri, care ne atinge prin indeplinirea obiectivelor sale strategice este prin punerea în aplicare consecventă şi îmbunătăţirea continuă a sistemului de management al calităţii.

Standard ISO 9001 se concentrează pe procese de management şi de organizare, şi, ca atare, este aplicabil la orice sistem de afaceri. Cerinţele cheie ale acestui standard pe care o organizaţie trebuie să le îndeplinească sunt în primul rând:

- măsuri pentru a creşte satisfacţia clienţilor,
- modernizarea continuă a echipamentelor şi a personalului de formare,
- realizarea de conducere de gestionare a rolurilor,
- participarea activă a angajaţilor în planificarea, implementarea si evaluarea tuturor activităţilor în procesul de serviciu,
- procesele de identificare şi de management care contribuie la satisfacerea clientului,
- îmbunătăţi continuu calitatea de vanzari de servicii,
- de luare a deciziilor pe baza datelor colectate şi a analizat datele referitoare la produsele,
- dezvoltarea de parteneriate cu furnizorii.

A re-sertifikačionoj verificare a avut loc 12. noiembrie, "ALATNICA BAROVIC" d.o.o. a primit un nou certificat pentru ISO 9001:2008. Recomandari speciale au fost legate de punerea în aplicare eficientă şi menţinerea / îmbunătăţirea sistemelor de management cu privire la desfăşurarea şi analiza a rezultatelor testelor de satisfacţie a clienţilor, precum şi angajamentul de a îmbunătăţi sistemul de management al calităţii de la introducerea sa şi până în prezent. Acest succes confirmă faptul că politica de calitate se bazează pe filosofia de afaceri a companiei.

Certificare CE semn se face companie de renume internaţional de certificare TÜV SÜD pentru o perioadă de trei ani pentru un produs ROLLFORMING LINE. CE semn este opţională şi se referă la siguranţa de utilizare a produselor noastre în ţările membre EU şi indică faptul că produsul este fabricat şi proiectate în conformitate cu dispoziţiile Directivei EU.

"ALATNICA BAROVIĆ" d.o.o. produce produse comercializate EU. introducere CE semn legislaţia sa şi alte măsuri de căutat pentru a se asigura că piaţă EU introduse şi utilizate pentru a găsi numai acele produse care nu pun în pericol siguranţa, viaţa şi sănătatea, de mediu sau alte interese de importanţă publică. În acest sens, a directivei adoptate 2006/42/EC & 2006/95/EC & 2004/108/EC şi standardele EN ISO 12100-1 & EN ISO 12100-2 & EN 14121-1 & EN 953 & EN 1088 & EN ISO 13850 & EN ISO 13857 & EN 60204 – 1 & EN ISO 13849-1,2 & EN 61000-6-2 & EN 61000-6-4 de stabilire a cerinţelor esenţiale care trebuie îndeplinite de produs. Aceste cereri specifica caracteristicile tehnice (caietul de sarcini) trebuie să fie produsă, ceea ce afectează sau pot afecta aspectele mai sus-menţionate. Specificaţiile tehnice ale conformitatea produsului cu cerinţele esenţiale stabilite de directivă, având în vedere în standardele armonizate.

CE marca de certificare nostru este de a exporta produse în ţări EU.