SrpskiEnglishΕλληνικάRomânăРусский

O Nama

Alatnica Barović u Obrenovcu, je fabrika za proizvodnju više tipova mašina za obradu plastičnom deformacijom (sečenje, profilisanje, kružno savijanje, ugaono savijanje) crnog i obojenog lima, osnovana 1996. godine je kao Samostalna Zanatska Radnja sa samo 3 zaposlena radnika, da bi krajem 2005. godine zbog povećanja prometa i potražnje za svojim proizvodima prerasla u Društvo za proizvodnju, promet i usluge sa 30 stalno zaposlenih radnika sa stalnom tendencijom proširenja proizvodnog programa i broja zaposlenih.

Dugogodišnja proizvodnja mašina i stečeno iskustvo u procesu proizvodnje su velika garancija funkcionalnosti i kvaliteta proizvedenih mašina. Mašine se rade u raznim izvedbama i to: mehanički, poluelektrični, električni, pneumatski i hidraulični pogon sa pouzdanom konstrukcijom. Naša tehnička rešenja na mašinama su takva da garantuju visoku pouzdanost u radu i kvalitetu izrađenih elemenata, što najbolje potvrdjuje preko 1.000 zadovoljnih kupaca širom Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, BIH, Makedonije, Slovačke, među kojima su JEEP COMMERCE Beograd, EURO GAS Subotica, JAGUAR Derventa, EM-ONIKS Tuzla , LKV CENTAR Beograd , STEELWORK Slovačka kao i mnoge druge.

Kvalitet proizvoda je fundamentalan za dugoročan uspeh organizacije. Dok mnoge finansijske institucije nisu pridavale mnogo značaja razvoju proizvoda u prošlosti, porast konkurentnih pritisaka (inostranih) je fokusirao pažnju na proizvode i usluge kao sredstva kreiranja i održavanja konkurentske prednosti što je na neki način imalo i značaja pozitivnog za naš razvoj. Značaj razvoja novog proizvoda i čitavog asortimana koji naša fabrika proizvodi za kontinuiranu konkurentnost je trebalo dobro razmotriti i upravljati kako bi ostvarili najbolju prednost. Ovo uključuje konstantno procenjivanje proizvoda kako bi se videlo da li su potrebne modifikacije ili repoziciranje, ili čak povlačenje. Modifikacije se vrše da bi se poboljšale performanse proizvoda gde se menjaju zahtevi potrošača ili akcije konkurenata. Može se menjati sam proizvod, njegova isporuka ili pristup proizvodu. Svake godine naša fabrika ima novi proizvod koji se mesecima temeljno uvodi u proces proizvodnje uz visoko stručni organizovan tim koji nadgleda i prati proizvodnju. U poslednjih godinu dana naša fabrika je 75% radila za inostrano tržište tj. izvozila naše proizvode i samim tim uspela prvenstveno svojim kvalitetom, kapacitetom i mnogim drugim kvalitetima da prikaže svoje sposobnosti u prodaji mašina. Poštujuci tradiciju zanatstva koja je duboko ukorenjena u tradiciju naše porodice, i uvažavajuci savremene tokove i standarde u privredi i ekonomiji, stvorili smo preduzeće koje je u mogućnosti da u svakom trenutku odgovori zahtevima svoje delatnosti.